Elfogadott projektekPróbáld ki magad könyvtárosként!
Hol? Siaulai vagy Utena, Litvánia
Mikor? 2018. március - december, 9 hónap
Mit? Próbáld ki magad egy könyvtárban! Két litván könyvtárba is keresnek önkéntest március közepétől december közepéig. A könyvtárak manapság igazi kulturális központok: nem csak az olvasást népszerűsítik, hanem rengeteg programot szerveznek az olvasóknak különböző témákban, és élen járnak a digitális oktatási technológiák kipróbálásban és elterjesztésében. Részletek ide kattintva olvashatók.
Jelentkezés: angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel az evs.hvsf@gmail.com címen.


Rád várnak a lengyel ovisok!
Hol? Szczecin, Lengyelország
Mikor? Kezdés minél hamarabb, a projekt 2018. júniusáig tart
Mit? Minél hamarabbi (akár azonnali) kezdéssel keresnek egy önkéntest egy észak-lengyelországi, óvodásokkal foglalkozó projektre júniusig! Vidám és pörgős nemzetközi csapat és lengyel vendégszeretet garantált! Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni, itt a remek lehetőség, ne habozz! Részletek itt (a megtekintéshez ESC-regisztráció szükséges).
Jelentkezés: angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel a bori.hvsf@gmail.com címen.


Trénerkedés és coaching Szlovákiában
Hol? Komárom / Komárno, Szlovákia
Mikor? 2018. március - november (9 hónap)
Mit? Pályaorientáció, szervezet- és közösségfejlesztés, önismeret és mentálhigiéné, tematikus képzések: ezzel foglalkozik kedves komáromi partnerszervezetünk, akik ismét olyan lelkes önkéntest keresnek, aki szívesen bekapcsolódni valamelyik programjukba. Érdeklődéstől függően részt vehetsz tréninganyagok kidolgozásában, tesztelésében, kipróbálhatod magad a dolgok praktikus oldalában is, vagyis a rendezvényszervezésben, a kommunikációban, vagy éppen a pályázatok világában. Részleteket ide kattintva olvashatsz.
Jelentkezés: magyar vagy angol nyelvű Europass önéletrajzzal és motivációs levéllel a voda.zsofia@tandemno.sk címen február 21-ig. Kérjük, hogy a jelentkezés elküldésekor az evs.hvsf@gmail.com címet is másold be a címzettek közé!


Kreatívan Törökországban
Hol? Gaziantep, Törökország
Mikor? 2018. március - augusztus (6 hónap)
Mit? Olyan önkéntest keresnek, aki szívesen foglalkozik fiatalokkal, gyerekekkel és menekültekkel. A projekt során lehetőséged lesz programokat kitalálni és szervezni a helyi fiataloknak és gyerekeknek, illetve segíteni a (főként Szíriából érkező) menekültek életét, de szerves része a projektnek a török kultúrával, nyelvvel és a helyi kézműves mesterségekkel való megismerkedés is. Részleteket ide kattintva olvashatsz, itt pedig a jelenleg kint tartózkodó önkéntes blogját találod.
Jelentkezés: angol nyelvű motivációs levéllel és önéletrajzzal az info@tasevder.org címen február 2-ig. Kérjük, hogy a jelentkezés elküldésekor a bori.hvsf@gmail.com címet is másold be a címzettek közé!


Irány Észtország!
Hol? Észtország különböző településein
Mikor? 2018. augusztusától és szeptemberétől kezdődnek a projektek, 9-10 hónapos időtartamúak
Mit?Egy megbízható, kedves partnerszervezetünk keres rengeteg, nagyon változatos projektre önkénteseket. Szeretsz gyerekekkel foglalkozni? Vagy kipróbálnád magad egy ifjúsági központban? Esetleg érdekel a cirkusz világa? Vagy szívesen dolgoznál sérültekkel? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor biztos találsz magadnak megfelelő projektet a kínálatból! Részletek a projektekről és a jelentkezésről itt olvashatók.
Jelentkezés: a fenti linkről letölthető jelentkezési lappal az evs@erinoor.ee címen. Kérjük, hogy jelentkezéskor az evs.hvsf@gmail.com címet is másold a címzettek közé!


Elbírálás alatt álló projektekSegíts Izlandon!
Hol? Reykjavík, Izland
Mikor? 2018. augusztus - 2019. augusztus, 12 hónap
Mit? Két külön futó, de hasonló témájú projektre keres önkénteseket egy mentális sérültekkel foglakozó izlandi szervezet. Mindkét projekt során lehetőséged lesz részt venni a sérülteknek szervezett integrációs programok lebonyolításában és részt venni a velük foglalkozó szervezet mindennapjaiban. Részletek itt találhatók.
Jelentkezés: angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel az evs@aus.is címen február 28-ig.


Szamarak, kirándulások és ificserék
Hol? Ligonchio, Olaszország
Mikor? 2018. május 15. - október 15., 5 hónap
Mit? Egy környezeti neveléssel, szamaras kirándulásokkal és ificserékkel foglalkozó szervezet keres két önkéntest, akik szívesen besegítenének a workshopokon, nemzetközi programokon és a szamarakkal való foglalkozásban. Részletek itt találhatók.
Jelentkezés: a linkelt honlapon található jelentkezési lap segítségével.