Pályázható projektek

Kérjük, hogy ha ezek közül a projektek közül jelentkezel valamelyikre, írd bele a jelentkezésbe a HVSF küldő szervezeti adatait!

Önkéntest egy litván nemzeti parkban
Mikor? Kezdés minél hamarabb, a projekt 6 hónapos
Hol? Biržai, Litvánia
Ki? Olyann lány önkéntest keresnek, aki érdeklődik a természetvédelem és kinti programok szervezése iránt, és meg tudja magát értetni angolul.
Mit? A kiutazó önkéntes a Biržai nemzeti park területén folyó mindenféle munkálatban rész tud majd venni: turistáknak történő programszervezés, természetvédelmi monitoring, tapasztalatcsere más nemzeti parkok munkatársaival, angol nyelvű idegenvezetések… minden, természetvédelem iránt érdeklődő önkéntes megtalálhatja a neki való feladatot! Részletek a projektről és a jelentkezésről itt találhatók.

Öko-projekt Lengyelországban
Mikor? 2018. június – október (5 hónap)
Hol? Klimontów, Lengyelország
Ki? Nincs különösebb elvárás, csak hogy lelkes legyél 🙂 Fontos azonban tudnod, hogy a projekt egy kis faluban kerül megvalósításra, és sok benne a kinti, fizikai tevékenység!
Mit? A téma a lokális fenntarthatóság, így a tevékenységek is ezzel kapcsolatosak: permakultúra, regionális minifesztiválok szervezése, a szervezet által fogadott ificserék, nemzetközi projektek szervezésében és lebonyolításában történő segítség. Részletek a projektről és a jelentkezésről itt olvashatók (ESC-regisztráció szükséges).

Önkéntesség az Anne Frank Házban
Mikor? 2019. január – december (12 hónap)
Hol? Amszterdam, Hollandia
Ki? Olyan önkéntest keresnek, aki szívesen dolgozik fiatalokkal, érdeklődik a non-formális oktatás módszerei iránt, azonosulni tud az Anne Frank Ház céljaival, és szívesen tanulna hollandul.
Mit? A kiutazó önkéntes az Anne Frank-vándorkiállítás szervezésében fog főként részt venni, de az Anne Frank Ház által szervezett képzések és szemináriumok lebonyolításában is be tud segíteni. Részletek a projektről és a jelentkezésről itt találhatók. Jelentkezési határidő: 2018. július 1.

Harc a klímaváltozás ellen
Mikor? 2019. január – december (12 hónap)
Hol? Ballinaglera, Írország
Ki? Olyan 24 év feletti önkéntest keresnek, aki érdeklődik a klímaváltozás témája iránt, és szívesen segítene a szervezetnek egy tudatosító kampány kommunikációjának megvalósításában.
Mit? A klímaváltozás elleni küzdelem és a fenntartható energiaforrások fontosságára figyelmet felhívó kampány kommunikációs megvalósítására keresnek önkéntest: ha van valamennyi újságírói, közösségi médiával kapcsolatos vagy rendezvényszervezői tapasztalatod, akkor szívesen fognak látni! Részletek a projektről és a jelentkezésről ide kattintva olvashatók (ESC-regisztráció szükséges). Jelentkezési határidő: 2018. december 1.