Hosszú távú EVS a Magyar Nemzeti Portrétárnál

A Magyar Önkéntesküldő Alapítvány és a Magyar Nemzeti Portrétár közös szervezésében keresünk 2018. augusztus végétől egy évre két EVS-önkéntest, egy különlegesen izgalmas projektre!

Projekt adatok:
Időtartam: 2018. augusztus 28.- 2019. augusztus 25. (12 hónap)
Helyszín: Budapest
Fogadó szervezet: Magyar Nemzeti Portrétár
Koordináló szervezet: Magyar Önkéntesküldő Alapítvány
Küldő szervezetek: Forumul Tanar din Odorhei (Románia), Truc Spherique (Szlovákia)

A projektről
A projektre két, magyarul beszélő önkéntest keresünk, akik egy éven keresztül szívesen vennének részt a Magyar Nemzeti Portrétár, illetve kisebb részben a Magyar Önkéntesküldő Alapítvány munkájában. A téma igen változatos és sokrétű: lehetőség lesz a kerületi iskolák számára interaktív, non-formális múzeumpedagógiai órákat tervezni és megvalósítani, besegíteni kiállítások és rendezvények szervezésébe, belekóstolni a családfa-kutatásba és portrékutatásba egyaránt, valamint az önkéntesek saját ötleteinek megvalósítását is támogatjuk.

Kit keresünk?
Olyan 18 és 30 év közötti fiatalokat keresünk, akik érdeklődnek a művészettörténet iránt, szeretnek emberekkel foglalkozni, nyitottak az ismerkedésre, új dolgok kipróbálására, rugalmasak, szeretnek kreatívkodni – de legfőképpen nyitottak és pozitívak, akik jelenlétükkel új lendeületet hoznak a Portrétár életébe!

Ha érdekelnek további részletek, kattints ide!
Jelentkezés
Az innen letölthető jelentkezési lap kitöltésével, illetve magyar nyelvű önéletrajzzal a bori.hvsf@gmail.com címen. Szívesen fogadjuk a hagyományostól eltérő formátumú (pl. videós, infografikás, Prezivel készült) önéletrajzokat! A jelentkezés csak mindkét dokumentum elküldésével lesz érvényes!
Jelentkezési határidő nincs, ha megtaláltuk a megfelelő önkéntest, lezárjuk a jelentkezést!
Ha kérdésed van, írj bátran Lipka Borinak a bori.hvsf@gmail.com címre!

Vélemény, hozzászólás?