EVS lehetőség a belga AFS-nél

Mikor?
2018. szeptember – 2019. augusztus (12 hónap) VAGY 2018. október – 2019. szeptember (12 hónap)
Hol?
Mechelen, Belgium
Ki?
Olyan 18 és 30 év közötti önkénteseket keresnek, akiknek nem okoz problémát a családoknál való elszállásolás, szívesen tanulnának hollandul, és legalább kommunikációs szinten beszélik az angolt.
Mit?
A nemzetközi ifjúsági programokkal foglalkozó AFS belga tagszervezete két projektre keres önkénteseket 2018. őszétől. Az egyik program során a szervezet önkéntesei a helyi iskolákban tartanak majd az interkulturális tanulással kapcsolatos workshopokat, melyeknek egyik nem titkolt célja, hogy a nem belga nemzetiségű diákok iskolából való kimaradását csökkentse. Ezen a projekten belül a másik nagyobb egység az úgynevezett “Global Competence Certificate” programban való részvétel.
A másik projekt során a kiválasztott önkénteseknek lehetőségük lesz az AFS működésébe belepillantani. Ebben a projektben a szervezet népszerűsítését szolgáló események megszervezésében, promotálásában és lebonyolításában lehet részt venni.
Részletek mind a két projektről ide kattintva találhatók.
Jelentkezés: az itt elérhető jelentkezési lapon megadott dokumentumok beküldésével az evs-belgiumflanders@afs.org címen május 20-ig. A HVSF-fel kapcsolatos adatok kitöltéséért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az evs.hvsf@gmail.com címen!

Vélemény, hozzászólás?