Hogyan lesz az 1%-ból 100%?

Kérjük, támogassa Ön is a Magyar Önkéntesküldő Alapítvány munkáját adója 1 százalékával. Az Alapítvány a befolyt összeg 100%-át magyar fiatalok fejlődő országokban végzett önkéntes munkájának költségeire fordítja. Így nem csak az Ő, de az ottani közösségek fejlődését is támogathatja. Az adóbevallása megkönnyítésére töltse le a már kitöltött Rendelkező nyilatkozatot! – Rendelkező nyilatkozat letöltése – Így Önnek csak ki kell nyomtatnia, belehelyeznie egy borítékba, amin feltünteti az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét.

Így lesz az 1%-ból 100%!

Amennyiben ezen túl is szeretné támogatni az Alapítvány tevékenységét, azt a                         HU54 10700419-27806500-51100005 számlaszámon megteheti.

Az utaláskor a megjegyzés rovatba írja az adományozó nevét és adóazonosító, vagy adószámát. Mi, mint közhasznú szervezet, kiállítunk Önnek egy igazolást a támogatásról, amelynek értelmében igénybe veheti a mindenkori jogszabályoknak megfelelő adó jóváírást. (Magánszemély, mint adományozó, bizonyos feltételek mellett, a befizetett támogatás egyharmadát, maximum 50 000 HUF –ot igényelhet vissza adójából. Vállalati adományozás esetén, bizonyos feltételek mellett, az adomány költségként számolható el.)

 


Válassz: